قارچ، به علت اينكه سرشار از مواد پروتئيني ، گلوسيدي ، ويتامينها و ليپيدها است ميتواند غذاي مناسب و كاملي براي انسان به شمار آيد. ضمن اينكه به واسطه سهولت پرورش قارچ هاي خوراكي ميتوان آنها را به صورت تازه ، خشك ، كنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
اجراي اين طرح به عنوان يك فعاليت توليدي ، ضمن اينكه گامي به سوي خود اتكايي كشور در صنايع غذايي به شمار ميرود، ميتواند بسترساز اشتغال به كار نيروهاي متخصص ( خصوصا در علوم كشاورزي ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اينكه بانوان كارآفرين نيز ميتوانند با پياده سازي اين طرح، گامي در جهت توسعه ميهن بردارند.
1 ـ بهره برداري اقتصادي مطلوب از زمين و آب موجود
2 ـ استفاده از تجهیزات پیشرفته بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا جهت توليد محصولات با كيفيت مناسب برای صادرات
3 ـ استفاده از کمپوست و بذر مناسب بار تولید بهتر و بیشتر قارچ و در نهایت ذرآمد بیشترو فروش هر چه بهتر در بازارهاي صادراتي
4 ـ استفاده از روش بسته بندی با تجهیزات لازم و مدیریت پس از برداشت جهت افزايش كيفيت سورت وبسته بندی مناسب صادرات.
5 ـ ارائه الگوی مناسب جهت توسعه اين بخش ارزنده كشاورزي در منطقه و کشور
6 ـ ايجاد اشتغال پايدار براي تعدادي از جوانان و فارغ التحصيلان بخش كشاورزی
7- بهره برداری بهینه از امکانات موجود.
بازدید روز
۹۰۱۵
بازدید دیروز
۴۶۳۵
بازدید ماه
۹۰۱۵بازدید کل
۱۳۵۷۱۸۱۹۵
افراد آنلاین
۶۰۷۹
اس دی سایت هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.