محصول مورد نظر، در و پنجره هاي پي وي سي (Poly Vinyl Choloride) مي باشد كه يك واحد توليدي در اين زمينه، علاوه بر محصولات فوق مي تواند به توليد سقف هاي كاذب، پارتيشن و .... (از جنس پي وي
سي) اقدام نمايد . همچنين لازم به ذكر است كه اين در و پنجره هاي توليدي به همراه شيشه میباشد . چراكه سيل كردن در و پنجره هاي پي وي سي بسيار با اهميت مي باشد لذا مي بايست اين محصولات به همراه شيشه توليد گردند.
چنانكه مي دانيم پنجره يكي از عوامل مهم در توليد بار سرمايشي و گرمايشي ساختمان است . انرژي انتقالي توسط پنجره از نوع انتقال هدايتي، تشعشعي و نفوذ هواي خارج مي باشد . روش هاي جديد ساخت پنجره عوامل شرح داده شده فوق را تحت كنترل در آورده و نتيجتاً از اتلاف انرژي ب ي مورد ساختمان جلوگيري مي نمايد. نكته مهم در انتقال نور در حد شفافيت آن همراه با صرفه جويي در انتقال حرارت محيط خارج و داخل و همچنين زيبايي آن است.
پنجره ها عمدتاٌ با ضريب انتقال حرارت اكتسابي و مقدار نفوذ هوا از درزها مشخص م ي شوند. ساير مشخصات پنجره ها از جمله جنس قاب و ساخت آن نيز در مرغوبيت پنجره مهم مي باشد. نقش پنجره در بار سرمايشي به مراتب بيشتر از بار گرمايشي است چون در بار گرمايشي انتقال حرارت توسط پنجره صرفاً از نوع انتق ال هدايتي است در صورتي كه در بار سرمايشي انتقال حرارت علاوه بر نوع هدايت آن شامل انتقال تشعشعي نيز مي شود. پنجره هاي بسيار جديد قادرند كه با تغيير وضعيت خود انرژي اكتسابي تشعشعي را در فصول سرد به داخل محيط خانه انتقال و در نتيجه در انرژي مصرفي ساختمان ها صر فه جويي به عمل آورند . اين پنجره ها علاوه بر اينكه در صرفه جويي انرژي مؤثر هستند باعث مي شوند كه ديگر احتياجي به نصب وسايل گرم كننده در زير پنجره جهت جلوگيري از كوران، نفوذ هواي خارج به داخل و انتقال هواي سرد از جدار شيشه به داخل نباشد.
به طور كلي پنجره ها به صورت يك، دو و سه جداره توليد مي شوند.
گدر كشورهاي صنعتي پنجره دو جداره بيشترين مصرف را دارد و در ساير كشورها عمدتاٌ پنجره ها از نوع يك جداره مي باشند كه امروزه در كشور ما نيز جهت صرفه جويي انرژي مطابق اعلام سازمان بهينه سازي مصرف سوخت كشور م ي بايست از شيشه هاي دو جداره استفاده گردد . چرا كه بين دو جداره شيشه اي معمولاٌ با گاز آرگون پر م ي شودكه علاوه بر بهبود مسائل انتقال حرارتي از كدر شدن شيشه ها ناشي از اختلاف دماي دو طرف شيش ه ها جلوگيري به عمل مي آورد.
نام و كد محصول
در و پنجره هاي پي وي سي طبق كدبندي ISIC جزء محصولات لاستيك و پلاستيك ( ٢٥ ) و در اين دسته بندي جزء محصولات پلاستيكي ( ٢٥٢٠ ) محسوب مي شود .
موارد مصرف و كاربرد
از بدو ورود در و پنجره هاي پي وي سي به بازار جهاني، قابليت هاي مطلوب پروفيل هاي پي وي سي در
ساخت و نصب، تنوع رنگ، صرفه اقتصادي با در نظر گرفتن تمام ي جوانب (انرژي، نصب، نگهداري و ...) و
مقاومت در شرايط متنوع آب و هوايي دست به دست هم داده و به تدريج چوب و فولاد و آلومينيوم را از صحنه اين صنعت خارج مي سازد. رشد عظيم توليد در و پنجره هاي پي وي سي در بسياري از كشورهاي
(كشورهاي پيشرفته ) جهان و رواج كار برد آن در صنعت ساختمان مؤيد اين گفته است . دليل اين رواج،برتري هاي متعدد و مزاياي آشكار (در ادامه بدان اشاره خواهد شد ) اين محصول در قياس با انواع ديگر در و پنجره هاست.
با توجه به مزاياي ذكر شده، در و پنجره هاي پي وي سي در موارد زير كاربرد دارند :
- دماهاي كاربردي ٦٢ - تا ٨١ + درجه سانتيگراد
- در توليد انبوه ساختمان سازي و به صورت درق و پنجره هاي پيش ساخته
- مكان هايي كه نمي خواهيم انتقال حرارت و برودت يا انتقال صوت زيادي داشته باشيم (كليه ساختمان هاي با تلفات حرارتي زياد و ساختمان هاي واقع در مناطق پر سر و صدا)
- مكان هايي كه نمي خواهيم از طريق درزها هيچگونه هوايي به داخل يا خارج نشت كند و جهت حذف
آلودگي هاي هوايي نظير اطاق هاي تميز، اطاق هاي جراحي، آزمايشگاه ها و امثالهم
- به دليل تنوع در رنگ هاي مختلف و به خاطر وجود روكش هاي بسيار زيبا، در كاربرد هاي لوكس وساختمان هاي شيك و مدرن
- استفاده در محيط هاي داراي مواد شيميايي و خورنده، به دليل مقاومت نسبت به اينگونه محيط ها و مواد
- در اكثر كشورهاي صنعتي در ساختمان هاي صنعتي و مسكوني به طور عمده مصرف مي شود.
- استفاده در مناطقي كه داراي رطوبت بالا مي باشند (به دليل جذب رطوبت ناچيز)
همچنين لازم به ذكر است كه اين محصول م ي تواند در بيشتر بخش هاي تجاري، از قبيل ساختمان هاي
صنعتي، كارخانه ها، هتل ها، بيمارستان ها، مدرسه ها، دانشگاه ها و ساختمان هاي مسكوني و .... مورد استفاده
قرار گيرد . اما استفاده از پنجره هاي معمولي پي وي سي براي بعضي مصارف مناسب نيستند مثل ساختمان هاي بسيار بلند كه احتياج به بادگيري هاي مقاوم(Windload)دارند، در اين صورت بايد طراحي
ويژ هاي از نظر قالب و پروفيل جهت اين نوع كاربرد صورت پذيرد.ضمناٌ در مورد آينده كاربرد در و پنجره هاي پي وي سي بايد اشاره داشت ك ه چون استفاده از مواد پي وي سي در اين نوع محصول بجاي استفاده از چوب مي تواند مطرح باشد، لذا از طرف سازمان هاي حافظ محيط زيست به دليل جلوگيري از تخريب جنگل ها از يك طرف و به دليل كاهش تلفات حرارتي و برودتي و متعاقباً كاهش آلودگي هوا از طرف ديگر بسيار مورد توجه قرار گرفته و روز به روز بر اجباري نمودن استفاده از اين مواد تأكيد مي شود.
همچنين استفاده از اين مواد به جاي آلومينيوم كه فلزي با ارزش و با كاربردهاي بسيار زياد مي باشد و در
توليد آن نيز همه كشورها با محدوديت هايي مواجه هستند، مي تواند دليل ديگري بر آينده روشن در استفاده از مواد پي وي سي در ساخت پروفيل هاي در و پنجره و .... باشد.در كشور ما نيز هم از طريق وزارت مسكن و شهر سازي و هم از طريق سازمان حفاظت از محيط زيست و سازمان بهينه سازي مصرف سوخت كشور به طور جدي پيگير استفاده از اين مواد (پي وي سي ) در در و پنجره مي باشند.
بازدید روز
۴۷۲۴
بازدید دیروز
۴۶۳۵
بازدید ماه
۴۷۲۴بازدید کل
۱۳۵۷۱۳۹۰۴
افراد آنلاین
۲۲۶۶
اس دی سایت هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.