به عنوان مثال در تأسيسات لوله كشي ساختمان ها و صنايع گوناگون كه مسئله خوردگي فلزات هميشه موجب خسارت مستقيم و غير مستقيم عمده بوده است، لول ه هاي PB و PP,PVC,PE كه از نظر كاربردي فاقد گرفتار ي هاي لوله هاي فلزي از جمله پوسيدگي، زنگ زدگي و ... بوده و تا حدي جايگزين لوله هاي فلزي شده اند. ولي اين نوع لوله ها نيز داراي نقاط ضعف ديگري مانند محدوديت عملي در انتقال حرارت و يا تحمل فشار و دماي بالا و غيره
مي باشند. جهت رفع اين نقيصه و دستيابي به فرمولي كه مزاياي فلز و پليمر را داشته و عاري از معايب آنها باشد، تلفيق مواد پليمر و فلز مورد تو جه محققين قرار گرفت بطوريكه در سیستم هاي لوله كشي به ويژه تأسيسات بهداشتي، حرارتي و برودتي شده است . يكي از انواع لوله هاي جديد كه با استفاده از پلي اتيلن و يكي از فلزات رنگي توليد می گردد، لوله چند لايه است . اين نوع لوله ها در كشورهاي پيشرفته صنعتي به مرور جايگزين لوله هاي فلزي سنتي مي شوند.
تا د هه ١٩٨٠ انواع لوله هاي پليمري و يا تلفيقي، در سیستم هاي تأسيساتي كاملاٌ ناشناخته بودند و غالباٌ در تأسيسات ساختمان ها لوله هاي فلزي سياه، گالوانيزه و يا مسي مص رف مي شدند . خورندگي فلز از داخل و خارج بعلت شرايط نامساعد و تغيير كيفيت آب در اثر فعل و انفعالات شيميايي، رسوب و گرفتگي لوله هاي فلزي ، مشكلات ناشي از كاربرد آنها، هزینه هاي تعمير قابل ملاحظه و ...، متخصصين را بر آن داشت كه به پليمر رو آورده و از انواع لوله هاي پليمري نظير PB و PP,PVC,PE و ... استفاده نمايند.كاربرد لوله هاي تلفيقي فلزي پليمري عمدتا در تأسيسات ساختمان ها شامل آبرساني، بهداشتي، حرارتي و برودتي می باشد. تجارب چندين ساله مصرف اين نوع لوله ها در كشورهاي اروپايي نشانگر آن است كه لوله هاي فلزي پليمري مي توانند كاربرد گسترده اي در تأسيسات هواي فشرده، اتومبيل سازي، كشتي سازي، هواپيما سازي، كارخانجات شيميايي دارويي و دستگاه هاي پزشكي داشته باشند.
کاربردها:
از لوله هاي سوپر پايپ در كلية مصارفي كه لوله هاي پلاستيكي فعلي و حتي در برخي موارد لوله هاي فلزي استفاده مي شود استفاده نمود . استفاده هاي متنوع از لوله هاي سوپر پايپ بخاطر ساختار پيچيدة آنها و ظرافت بكار رفته در فرايند توليد انها مي باشد.
موارد كاربرد اين لوله ها را مي توان بصورت زير بيان كرد:
- استفاده از اين لوله در تمامي مورد مصرف از قبيل بهداشتي
- استفاده از اين لوله هاي در واحدهاي صنعتي
- صنايع هوا و فضا
- انتقال آب و ساير سيالات
- صنايع غذائي
- صنايع شيميائي
- سيستم گرمايش و سرمايش
اهميت استراتژيك توليد لوله های سوپر پايپ در ايران
١- سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه گذاري
٢- بازار مصرف رو به رشد بالقوه و بالفعل مطلوب داخلي و ايجاد شرايط مناسب براي صادرات استفاده از لوله هاي سوپر پايپ با توجه به طول عمر بالاي اين محصول و سهولت در امر نسب و هزينه هاي پائين تعمير و نگهداري در طول بهره برداري از اهميت بالائي برخوردار است. از طرفي ديگر موجود بودن مواد اولية اين واحد در داخل كشور و لزوم راه اندازي صنايع پائين دستي پليمرهائي مثل پلي اتيلن كه بعنوان خوراك اين واحد محسوب مي شود ضرورت توجه بيشتر به طرح هائي از اين قبيل را هر چه بيشتر از پيش نمايان مي كند. يكي از اهميت هاي استراتژيك توليد اين محصول در داخل كشور همخواني عمر اين گونه از لوله ها با عمر ساختمان مي باشد تا آنجا كه در برخي از مراجع عمر اين لوله را بالاتر از عمر ساختمان ذكر كرده اند.
بازدید روز
۲۳۱۴۲
بازدید دیروز
۱۱۵۸۲
بازدید ماه
۳۴۷۲۴بازدید کل
۱۳۵۷۴۳۹۰۴
افراد آنلاین
۶۸۴
اس دی سایت هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.